LOGO PENYES FCB

Confederació Mundial de Penyes del FCBarcelona

La Confederació Mundial de Penyes del FC Barcelona, les seves 30 Federacions territorials i les més de 1.250 penyes barcelonistes que aglutina arreu del món tenen en la solidaritat un dels seus valors més sòlids i definitoris. En aquest sentit, el Banc dels Aliments ha estat, des de l’any 2016, un dels nostres principals aliats en la tasca d’ajudar aquelles famílies més necessitades, sobretot en un moment com el que vivim actualment.

Diverses federacions territorials i penyes barcelonistes ja participen activament amb donacions i prenen part en el Gran Recapte als establiments d’alimentació, i la Confederació Mundial de Penyes vol sumar-se novament a aquest compromís social. Amb aquest objectiu, obrim una nova campanya de donacions econòmiques per tal de seguir dotant el Banc dels Aliments de fons que permetin fer arribar aliments a les llars amb menys recursos.

Com sempre, la Confederació Mundial de Penyes anima a participar-hi a totes les seves federacions, penyes, penyistes i qualsevol persona que s’hi vulgui sumar.

Ajuda’ns!

 

The World Confederation of FC Barcelona Supporters’ Clubs, its 30 territorial federations and the over 1,250 supporters’ clubs that it brings together worldwide have one of their most solid and defining values in solidarity. In this sense, the Food Bank has been, since 2016, one of our main allies in the task of helping those families most in need, especially at a time like the one we are currently experiencing.

Several regional federations and supporters' clubs are already actively participating with donations and taking part in the food collections, and the World Confederation of Supporters' Clubs wants to join again in this social commitment. With this goal in mind, we are launching a new campaign for economic donations to continue providing the Food Bank with funds that will allow food to reach the homes with the least resources.

As always, the World Confederation of Supporters' Clubs encourages all its federations, supporters' clubs, members and anyone who wants to join in to participate.

Help us!

Informació fiscal

Pots desgravar-te les aportacions en la teva declaració de renta
(o impost de societats, si correspon)

PARTICULARS
DELS PRIMERS 150€

80%
EMPRESES PARTICULARS
TRAM A PARTIR DE 150€
35%
40% Si portes 4 anys o més fent aquesta contribució
Fins a un 10 % de la base liquidable

 

Altres formes de donació

També es pot realitzar una donació per transferència o ingrés a entitat bancaria al compte ES27 2100 0555 3102 0193 0933 a través del BIZUM 33596

 

Si has fet una donació per mitjà d’una transferència bancària, per Bizum o per ingrés directe en el c/c del Banc dels Aliments, i vols rebre el certificat per desgravar en la renda, és imprescindible que emplenis el formulari clicant aquí.
Cal que ho demanis abans del dia 31 de desembre de l’any en curs, donat que el 20 de gener, s’ha de presentar a la Generalitat de Catalunya les dades de les donacions rebudes i de les persones donants.
IMPORTANT! No envieu les dades abans de realitzar la transferència, ingrés a entitat bancaria o BIZUM.